Verbouwing voorgevel

Het heeft lang, heel lang geduurd, maar eindelijk is alles rond om tot een verfraaiing van de voorgevel van het MFC te komen.

De huidige voorfront ziet er rommelig uit en kent achterstallig onderhoud. In 2014 is door een architect een ontwerp ingediend voor een nieuw voorfront. Dit ontwerp is afgewezen door de Welstandscommissie van de gemeente. Een tweede ontwerp is daarna opnieuw afgewezen, hoewel er rekening gehouden was met de adviezen van Welstand. Na de nodige aanpassingen kwam uiteindelijk in juni het verlossende woord, we hebben een bouwvergunning!

Ook de financiering grotendeels rond, waarbij in de tussentijd nog gezocht moet worden naar extra budget – want het nieuwe ontwerp is wel duurder dan het eerste uit 2014.

Hieronder een plaatje van de nieuwe voorfront. De insteek is het aangezicht minder druk te laten worden. Belangrijke elementen zijn: nieuwe kozijnen, nieuw verf- en stucwerk, en een nieuwe luifel en entree.

In de komende periode zal er hard worden gewerkt om zo snel mogelijk de nieuwe voorgevel af te krijgen, daardoor is het mogelijk dat er de komende periode sprake is van overlast i.v.m. de verbouwing. Onze excuses voor het ongemak.

Aangezien de hoofdingang nu niet kan worden gebruikt, kunnen mensen ons pand betreden via de ingang bij de buitenkeuken aan de linkerkant van het pand.

Heeft u meer vragen over de verbouwing? Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *