Sinterklaasfeest

Wanneer:
1 december 2018 @ 13:00 – 15:00
2018-12-01T13:00:00+01:00
2018-12-01T15:00:00+01:00
Waar:
MFC De Wijert / Helpman
P.C. Hooftlaan 1
Groningen
Kosten:
Gratis
Contact:
Platform De Wijert

Sinterklaasfeest De Wijert

 

Mededeling namens de sinterklaasorganisatie.

Bedankt voor alle aanmeldingen, maar let op! U kon uw kind aanmelden tot 1 november. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Sinterklaas heeft voor alle aangemelde kinderen strooigoed en cadeautjes geregeld. Kinderen die niet zijn aangemeld worden helaas niet toegelaten tot het sinterklaasfeest van 1 december.

Om organisatorische redenen is het helaas niet meer mogelijk je kind nu nog aan te melden.


Hij komt hij komt, die lieve goede sint! Speciaal voor de kinderen van De Wijert komt hij naar het MFC De Wijert!

Zaterdag 1 december om 13:00 uur is het zover! Dan komen de Sint en zijn pieten naar De Wijert. Tussen 13:00 en 15:00 uur wordt het 1 groot feest! Met de Muziekpiet, de Goochelpiet, de Danspiet en natuurlijk de Hoofdpiet komt Sinterklaas naar het MFC De Wijert.

Het grote sinterklaasfeest is voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar die wonen in De Wijert of Helpermaar. Het feest is alleen bedoeld voor kinderen. U mag uw kind daarom vanaf 12:45 in het MFC De Wijert komen brengen en u mag het laatste deel van het feest meemaken om 14:45 uur. Uw kind wordt goed opgevangen en verzorgd door vrijwilligers en professionals. Sinterklaas kan maximaal 100 kinderen ontvangen en cadeautjes geven. Daarom is het van belang dat de Sint weet wie er komt. Aanmelden moet voor 1 november en kan op 2 manieren:

Dit kan door een mail te sturen naar: sinterklaas@wijert.nl of door de strook uit de sinterklaaskrant in te vullen en in te leveren bij De Entree van WIJ De Wijert (P.C. Hooftlaan 1, Groningen).

Wanneer u Sinterklaas wilt mailen geef dan de volgende informatie op: Naam kind(eren), leeftijd(en), Jongen(s) / Meisje(s), allergieën?, naam ouders/verzorgers, uw postcode, uw telefoonnummer, en een eventuele bijzondere gebeurtenis van het kind / de kinderen. Dat laatste kan gebruikt worden door Sinterklaas om uw kind in het zonnetje te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.