Volwassenen

Activiteiten voor volwassenen

 

Op deze pagina kun je alle activiteiten & cursussen vinden die het MFC heeft voor volwassenen. Hieronder zie je eerst een overzicht van de verschillende activiteiten/cursussen die er zijn. Als je op een afbeelding van een van de activiteiten of cursus klikt ga je naar de pagina van de activiteit/cursus. Op deze pagina kun je vervolgens alle informatie vinden die je nodig hebt.

Kaarten / Sjoelen
Mandala tekenen
kaarten_sjoelen

Binnen het MFC zijn er verschillende mogelijkheden om te kaarten of te sjoelen. Door op meer informatie te klikken krijg je informatie over de Bridgeclub, Klaverjasclub of de Sjoelclub.

mandala1

Mandala betekent cirkel en centrum. Het maken van een mandala is een actieve meditatie. De mandala is jouw wereld en wordt gekenmerkt door aandacht voor jezelf, wat je rust kan geven. Geen tekenervaring nodig!

Naaicursus
Weight Watchers
naaicursusNaailes voor beginners en gevorderden. Onder begeleiding van lerares coupeuse, Hannie Bos, worden er weer naailessen gegeven.

weight-watchersMensen die op hun gewicht moeten letten, maar zelf niet de nodige kennis / discipline hebben, kunnen zich aanmelden bij de Weight Watchers.

Dansen
Meer bewegen voor ouderen


Binnen het MFC zijn er verschillende mogelijkheden om eens een dansje te wagen. Op deze pagina kunt u hier alle informatie over vinden.

Voor meer informatie over 'meer bewegen voor ouderen' kunt u via de knop hieronder meer informatie verkrijgen.

Tafeltennis
Stichting Matahari Groningen


Nieuwe tafeltennissers zijn altijd welkom. Heb je belangstelling, kom gewoon langs om een keer mee te spelen op donderdagavond.
Voorop staan het elkaar ontmoeten, het onderling voeren van gesprekken en het uitwisselen van informatie tussen gasten, het bestuur en de werkgroep. Iedere belangstellende is van harte welkom.