Hatha Yoga door Nadine – er zijn nog plekken vrij!

 

Al een poosje geef ik Hatha Yoga lessen en nu ga ik dit geven op donderdagochtend in MFC de Wijert/Helpman. Onder de naam Nadushya Yoga kan je me vinden op facebook en verder heb ik informatie over mijn achtergrond op mijn website staan.

www.nadinevanloon.nl

Na een aantal invallessen te hebben gedaan voor Mareen, neem ik de donderdagochtend yogalessen over.

Ik heb er veel zin in. Hatha Yoga lessen met de nadruk op wat speelt in de dagelijks leven, wat yoga doet met je lichaam en geest, goed staan in de verschillende poses om blessures te voorkomen, verschillende opties voor individuele behoeftes/ verschillende lichamen en de ontspannende oefeningen. Veel plezier in de yogalessen hebben, is het belangrijkste van alles.

Voor slechts 100 euro heb je 32 yogalessen het hele jaar!

Meld je gerust aan, er is nog plek !

Eerst een yogales uitproberen op donderdagochtend?

Geen probleem meld je aan, je eerste les is gratis.

nadineel@xs4all.nl   of 06-52184244 voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.