top of page
  • Foto van schrijverMFC

DENK EN DOE MEE VOOR PILOT FREE CAFÉ 2

Het is een tijdje geleden dat we een pilot in Fruitcafé de Helpende Hand hadden van een zogenaamd Free Café, lees hier meer. Dit was een enorm waardevolle en leuke avond waar wijkbewoners samen kwamen om van een maaltijd te genieten die bestond uit eten dat anders weggegooid zou worden. Een prachtige combinatie van samen komen, elkaar ontmoeten én tegelijkertijd voedselverspilling tegengaan.


Omdat dit toen zo enthousiast ontvangen is door wijkbewoners gaat Wijkdeal De Wijert dit nogmaals organiseren in het MFC De Wijert. Op donderdag 6 juni kunnen we hier met een grotere groep aan de slag om een heerlijke maaltijd neer te zetten met gered voedsel en elkaar te leren kennen!


We zijn op zoek naar mensen die graag mee eten én hun steentje bij willen dragen. Koks zijn enorm belangrijk, maar de opruimers en tafeldekkers even goed 🙂 Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken op 6 juni en wil je graag met ons meedenken over de verdere invulling van de avond? Dan nodigen we je graag uit voor een overleg met alle andere enthousiastelingen die de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan!


Waar: MFC De Wijert aan de P.C. Hooftlaan 1A

Wanneer: maandag 20 mei van 19.30 tot 21.00 uur.

Hoe: opgeven kan door een e-mail te sturen naar jolienoosterhof@hotmail.com. Graag je naam en telefoonnummer vermelden. Ben je nou verhinderd 20 mei, maar wil je wél graag meehelpen? Dan ontvangen we ook graag een e-mail!


Hopelijk zien we jullie dan!


Kommentare


bottom of page