top of page
mini_20211216_193517.jpg

Broekzak Vestzak

Het initiatief Broekzak Vestzak, het doorgeven van kleding in de wijk, is georganiseerd door- en voor wijkbewoners van De Wijert. 

Bij Broekzak Vestzak kun je kleding inbrengen en uitzoeken zonder een cent te betalen! Alleen iets uitzoeken mag zeker ook. Ons doel is dat kleding niet wordt weggegooid of in de kledingcontainer belandt, maar weer een goede nieuwe bestemming krijgt binnen de wijk. Een win-win voor de kleding en iedereen wordt er blij van!

Sinds de start zijn er grote hoeveelheden zakken en tassen aangeleverd en gingen vele kledingstukken terug de wijk in. Er is voor iedereen wat te vinden!

 

Kom je ook een keertje gratis shoppen?

Broekzak Vestzak is te vinden in het MFC De Wijert/Helpman aan de P.C. Hooftlaan 1a. Het MFC is goed toegankelijk* voor alle bewoners. Wat te denken van een kop koffie, een praatje en daarna even snuffelen tussen de mooie kleding die er hangt? Vind je iets moois, dan mag je het gratis meenemen. We hanteren een meeneem-maximum van zes kledingstukken. 

mini_20211216_195213.jpg

Openingstijden Broekzak Vestzak 

Vrije inloop

  • Elke weekdag van 9:00-23:00

  • Weekeindes en vakanties afwijkend / op afspraak

Als het MFC geopend is mag je ELKE DAG kleding inbrengen en gratis meenemen (max. zes kledingstukken per persoon). De beheerders of receptie nemen uw tassen aan, zij zetten het weg voor ons team om uit te zoeken. 

Kledingstukken mag je thuis passen, en mocht iets niet voldoen, breng het gerust weer terug. Alles graag schoon en heel inleveren. De kledinghangers mogen in de grijze bakken onder de rekken. 

Komt u toch liever als wij (Maria, Thea) aanwezig zijn, dan kan dat op

  • Dinsdag en donderdagmiddag 13:00 t/m 16:00 uur

Voorwaarden ingebrachte kleding:

  • Kleding moet schoon & heel zijn, vanaf maat 110 (kind ca. 5 jr.).

  • Dit nemen wij NIET aan: schoenen, babykleding, beddengoed of voorwerpen zoals bijvoorbeeld krultangen.

  • Meer informatie en contact? Spreek ons aan of kijk op onze website!

Tot snel en welkom in het MFC!

*Neem gerust contact op met het MFC voor meer informatie over toegankelijkheid: 050-5275 407

Het team van BROEKZAK VESTZAK

bottom of page