dance-dali.png

Dance d'Ali

Heb jij passie voor dans? Wil je gewoon lekker dansen of uiteindelijk misschien zelfs wel professioneel danser worden? Dan is Dansschool Dance d'Alí echt iets voor jou! 


Lekker Ballet of Streetdance/Hiphop volgen bij jou om de hoek met de professionele dansdocenten van Dance d’Alí! De succesvolle danslessen bij het MFC de Wijert zitten snel vol, schrijf je kind daarom direct na de proefles in!
NIEUW dit seizoen is het Wedstrijdteam Hiphop 10-14 jr. voor getalenteerde en super gemotiveerde dansers, die meer willen dan één uur per week dansen en graag mee doen aan danswedstrijden. Hiervoor moet je kind auditie doen. Auditiedatum: 31 augustus. Kijk voor meer informatie over de auditie en wedstrijdteams op onze website.

Op maandag 13 september en vrijdag 17 september starten de danscursussen van Dance d’Alí voor kinderen van 4 t/m 13 jaar bij het MFC de Wijert. Het is tevens de Open Week voor de danslessen, dat betekent dat je kind gratis en vrijblijvend danslessen kan komen uitproberen! Graag van tevoren aanmelden voor een proefles. Dit om te voorkomen dat we kindjes bij de deur moeten teleurstellen.

Ilona Ali is oprichtster van Dance d'Alí. Zij studeerde af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Ilona is aanspreekpunt voor de inschrijvingen van de lessen in MFC De Wijert/Helpman. De enthousiaste docenten Sonsearaej Pattipawaej en Ilse Reinink verzorgen de danscursussen van Dance d'Alí in het MFC. 

Maandag           MFC De Wijert/Helpman     Docent                              Kosten   

15:30 - 16:15    Ballet 4-5 jr.                           Sonsearaej                        € 200,00

16:15 - 17:00    Ballet 6-8 jr.                           Sonsearaej                        € 200,00

Vrijdag                                                                                                                          

13:45 - 14:30     Streetdance  6-7 jr.                  Ilse                                 € 200,00

14:30 -  15:15    Streetdance  7-8 jr.                  Ilse                                 € 200,00

15:30 - 16:30    Streetdance/HipHop 8-10 jr.   Ilse                                 € 240,00

16.30 - 17.30    Streetdance/Hiphop 10-13 jr. Ilse                                 € 240,00

 

Aanmelden en betalen:  Meld je aan voor een proefles of danscursus op onze website. Iedereen is van harte welkom om eerst een gratis proefles te volgen. Ben je enthousiast over de proefles en wil je graag blijven dansen, schrijf je dan in voor de cursus, door digitaal het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Het lesgeld wordt voldaan via automatische incasso. Kijk op onze site voor de voorwaarden en onze mooie kortingsacties!


Dance d'Ali werkt samen met Stichting Leergeld. Hierdoor wordt het cursusbedrag geheel of gedeeltelijk betaald uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Stichting Leergeld ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens. We vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen! Kijk voor meer informatie of een aanvraag doen op: https://www.leergeld.nl/groningen/

Dance d'Alí De Wijert/Helpman
Informatie: Ilona Ali
E-mail: ilona@dance-dali.nl
Website: www.dance-dali.nl
Tel. Nr. 06-30 88 06 36

Locatie:
Multi Functioneel Centrum De Wijert /Helpman
P.C. Hooftlaan 1
9721 JM Groningen