top of page

Juridisch spreekuur

Er zijn veel gevallen denkbaar waarin u juridisch advies nodig hebt, maar de stap naar een advocaat te groot is.

Wij, de medewerkers van Het Juridisch Spreekuur, proberen de stap naar juridisch advies te verkleinen. Ons team bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel is om naast onze studie verder te groeien én om u te helpen! Of het nu gaat om problemen met een huurbaas, overlast van een buurman, of een huis dat na aankoop niet aan de verwachtingen voldoet, wij kunnen u binnen twee weken van juridisch advies voorzien.

Op dinsdag en donderdag zijn wij te vinden bij jullie in het Multifunctioneel Centrum de Wijert! Daarnaast kunnen jullie ons op maandag vinden in Buurtcentrum Oranjewijk, op woensdag in Buurtcentrum Paddepoel en op vrijdag in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Wanneer u bij ons langskomt, gaan wij met u in gesprek en zetten wij de belangrijkste informatie van uw situatie op een rijtje. Vervolgens gaan wij aan de slag om een onderbouwd advies samen te stellen. Dit doen wij door middel van onze juridische kennis en bronnenonderzoek. Naast de twee medewerkers die met u in gesprek zijn geweest, hebben wij ook een aparte groep medewerkers die alle adviezen controleert, zodat er een goed en volledig advies uw kant op komt.

Bent u op zoek naar gratis juridisch advies? Twijfel dan niet en stuur ons een mailtje, maak een afspraak via onze website of kom gewoon eens langs tijdens onze spreekuren!


hetjuridischspreekuur@gmail.com
https://www.hetjuridischspreekuur.nl/

bottom of page