top of page
  • Foto van schrijverMFC

Afscheid van zeer actief bridgelid - Mw. A. Deen


Op 18 mei jl. heeft de bridgeclub afscheid genomen van één van haar oudste leden, mw. Anneke Deen. Mw. Deen is 55 jaar zeer actief geweest in de bridgewereld in Groningen en omstreken. Ze is lid geweest van een aantal clubs en heeft ook clubs (mede) opgericht. Daarnaast heeft ze als bridgelerares zeer veel mensen, vooral vrouwen, enthousiast gemaakt voor dit spel. Vele Groningers hebben onder haar bezielende leiding, de eerste stappen als bridger durven zetten.


Zo rond 2000 is mw. Deen lid geworden van Bridgeclub De Wijert en heeft daar tot op de dag van vandaag met plezier gebridged. Helaas beginnen nu haar hoge leeftijd en de daarmee gepaard gaande fysieke beperkingen parten te spelen en is zij genoodzaakt te stoppen. Zij vindt dat heel jammer, want zoals zij zelf heeft gezegd:

“Door het bridgen heb ik een heel leuk leven gehad, heb veel leuke mensen leren kennen voor mij is ieder spel weer nieuw en boeiend.”


Wij wensen Mw. Deen nog heel veel leuke en gezonde jaren toe.


Bridgeclub De Wijert-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bridgeclub De Wijert speelt iedere dinsdag- en woensdagmiddag in het MFC. De club bestaat uit ongeveer 100 leden, bijna allemaal woonachtig in de Wijert of Helpman. Het is een laagdrempelige club, we spelen serieus, maar niet met het “mes op tafel” Daardoor kunnen ook beginnende bridgers bij ons goed terecht.


Er is vanaf augustus (nieuwe seizoen, nu seizoen stop) weer ruimte voor enkele nieuwe leden. Als je geïnteresseerd bent, ga dan voor meer informatie en contact naar www.bridgedewijert.nl

Comments


bottom of page