top of page
  • Foto van schrijverMFC

Bijeenkomst 'Aardgasvrij-klaar De Wijert' (GRAAG AANMELDEN)In De Wijert willen we samen met bewoners, ondernemers, woningcorporaties, de gemeente en andere betrokken organisaties onderzoeken hoe we de wijk kunnen voorbereiden op een toekomst zonder aardgas. Vanuit het Wijkdeal-project ‘Aardgasvrij-klaar De Wijert’ willen we dit samen met huurders, huiseigenaren en leden van VVE’s vormgeven.


We hebben het doel om een deel van de wijk De Wijert in de komende 8 jaar aardgasvrij te maken. Om dit te bereiken willen we in gesprek gaan met bewoners om plannen te maken en ideeën uit te wisselen. Dit doen we tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 13 oktober a.s.


OVER DE BIJEENKOMST

De bijeenkomst is voor zowel huurders, woningeigenaren en VVE’s uit De Wijert. De Gemeente Groningen neemt ons mee in de plannen en kaders die er vanuit de overheid zijn gesteld. Verschillende thema’s omtrent verduurzamingsmaatregelen, financiering & subsidies en de mogelijkheden voor huurders komen onder andere aan bod.


AANMELDEN: Samen met jouw hulp maken we ons klaar voor een duurzame toekomst! Om deel te nemen kun je jezelf hier aanmelden


Let op: vanwege de COVID-19 maatregelen is aanmelden noodzakelijk.

We hopen je graag te ontmoeten op woensdagavond 13 oktober a.s.

----------------------------

BIJEENKOMST AARDGASVRIJ-KLAAR DE WIJERT

Tijd: 19:30 – 21:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Locatie: MFC De Wijert/Helpman, P.C. Hooftlaan 1a

Comentarios


bottom of page