top of page
  • Foto van schrijverMFC

De Wijert Bruist

Het bruist in De Wijert! En dat wil de buurt graag samen met WIJ De Wijert, Platform De Wijert, het MFC en Wijkdeal De Wijert onder de aandacht brengen. Daarom is het feest op zaterdag 5 oktober van 16.00 tot 20.00 uur, in het Multifunctioneel Centrum De Wijert/Helpman.


We wonen, werken en voelen ons thuis in een wijk waar iedereen mee kan doen. Zo denken de bewoners in De Wijert er ook over. In deze wijk worden bewonersinitiatieven niet alleen ondersteund door de gemeente en wijkorganisaties, maar zijn het juist de bewoners die het voortouw nemen. Dit zorgt voor prachtige projecten en activiteiten het hele jaar door.


Een feestelijke dag voor iedereen Op 5 oktotober tussen 16.00 uur en 20.00 uur is van alles te doen voor jong en oud. Bezoekers kunnen prijzen winnen met het ‘Rad van Fortuin’, fietsen op een smoothiebike, meedoen aan een bootcamptraining onder begeleiding, zingen met een pop-up koor of een van de vele andere activiteiten en workshops. Voor de jeugd is er ook een speciale game-zone vol spelplezier!


Tijdens De Wijert Bruist is er een Rad van Fortuin, er zijn ruim 35 prijzen te winnen en de hoofdprijs is een waardecheque ter waarde van bijna € 100,-. De lootjes kusten slechts € 1,00 per stuk. Daarnaast is er ook nog een smoothiebike waar je voor slechts € 0,50 kunt fietsen voor een heerlijke smoothie en na het fietsen krijt u ook nog een energiezuinige ledlamp mee naar huis. Neem dus wel wat contant geld mee naar De Wijert Bruist u kunt voor deze activiteiten niet pinnen. De opbrengst van het rad van fortuin en smoothiebike komt volledig ten goede aan de jeugd van onze wijk. Dit voor het opknappen van de chillroom!
‘De Wijert Bruist’ is een gratis feest voor de hele buurt. De avond wordt afgesloten met een 70’s & 80’s discoavond van 20.00 tot 00.00 uur.Commentaires


bottom of page