top of page
  • Foto van schrijverMFC

Drie manieren om er plezier in te houden


Herken je dat? Het gevoel dat er iets mist. Je zou wel iets willen ondernemen, alleen… wát dan? En met wie? Als je een dagje ouder wordt, heb je niet altijd de puf. Een klein duwtje in de rug kan dan wonderen doen. Met de campagne ‘drie manieren om er plezier in te houden’ dagen Humanitas, WIJ Groningen en de gemeente ouderen uit om tóch die stap te zetten.

Binnenkort gaan er mooie activiteiten van start, op verschillende plekken in de gemeente. De campagne richt de schijnwerpers op drie activiteiten die verder gaan dan ontmoeten alleen: UP!-gesprekken, voor koffie en een goed gesprek. Grip & Glans: een cursus waar je blij van wordt. En Samen Vitaal. Dit staat voor doen, bewegen en ontmoeten. Kijk op de website 3 manieren voor meer informatie. Hier staat ook hoe je je aan kunt melden voor de verschillende activiteiten.


KOFFIE EN EEN GOED GESPREK IN DE WIJERT


Up!-gesprekken uitgelicht

Samenwerkende partijen van De Wijkdeal (Zuid Vooruit, WIJ De Wijert, Humanitas, Samen Ouder Worden en Gemeente Groningen) starten weer met een nieuwe reeks UP! themagesprekken voor ouderen (55+) in de wijk. De eerste bijeenkomst op 13 oktober, vindt plaats in het MFC De Wijert/Helpman.

In een ontspannen sfeer wordt er met leeftijdsgenoten gepraat over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. De UP! gesprekken worden gevoerd onder begeleiding van een ervaren gespreksleider om bepaalde thema’s onder de aandacht te brengen.

Meer over het aanbod en de werkwijze van UP! lees je op deze website of klik hier.


Bijeenkomst donderdag 13 oktober Tijd: 10.00 – 11.30 uur Locatie: P.C. Hooftlaan 1A Thema: Ouder worden


Bijeenkomst donderdag 10 november Tijd: 10.00 – 11.30 uur Locatie: P.C. Hooftlaan 1A Thema: Afscheid


Bijeenkomst donderdag 8 december Tijd: 10.00 – 11.30 uur Locatie: P.C. Hooftlaan 1A Thema: Nader te bepalen

Kom gerust langs voor een inspirerend gesprek. Uiteraard onder het genot van een kop koffie en wat lekkers.


Meer informatie en aanmelden: Loes de Koning, (gespreksleider) mobiel: 06 39 79 04 04 of e-mail: ldkoning@gmail.com

Comments


bottom of page