top of page
  • Foto van schrijverMFC

Geld & Grip training


Deze training is er voor iedereen die graag meer grip op zijn geld wil. Jong, oud, met werk of met een uitkering, met of zonder schulden. Iedereen is welkom.

In zeven bijeenkomsten leer je van alles over geld en omgaan met geld. Op een praktische en interactieve manier. Je hoeft niks over je eigen situatie te delen als je dat niet wilt. Al meer dan 200 deelnemers hebben de training gevolgd en geven deze gemiddeld een 8,5. Ze geven aan meer geld over te houden, eindelijk te kunnen sparen en het belangrijkste; meer rust te hebben over hun financiële situatie.


De training wordt gegeven voor Monica Helbig, financieel coach en alleenstaande moeder. Monica is zelf opgegroeid met weinig geld en heeft daar veel last van gehad in haar leven. Inmiddels heeft ze de Geld & Grip methode ontwikkelt en helpt ze al jaren anderen om grip op hun geld te krijgen zodat ze financiële rust hebben.


Kosten: € 0,- Data: 20 sep, 27 sep, 4 okt, 11 okt, 25 okt, 1 nov en 8 nov Tijd: van 9 tot 12 uur


Opgeven of meer informatie? Ga naar www.cijfersencenten.nl/geldengrip, bel/app naar 06 389 00 729 of email naar info@cijfersencenten.nl

Comentarios


bottom of page