top of page
  • Foto van schrijverMFC

In herinnering…Begin april kregen wij slecht nieuws te horen. Onze penningmeester Fred Gerlach was ernstig ziek en zou niet meer beter worden. Op donderdag 11 juni is hij helaas overleden.


Fred was jarenlang actief als bestuurslid van Speeltuinvereniging de Wijert (BSV) en bij de oprichting van het Multifunctioneel Centrum in 2000 nam hij de stap om van daaruit deel te nemen aan het bestuur van het nieuwe MFC. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de soepele overgang van BSV naar MFC.


Boekhouden was zijn passie en dat bleek ook uit de manier waarop hij zijn functie vervulde. Hij ging gewetensvol om met de financiën van het centrum, was nauwkeurig, betrouwbaar en daardoor een uitstekende ondersteuning voor het bestuur. Daarnaast was hij een sociaal en betrokken mens, met een goed gevoel voor humor. Ook met het personeel van het MFC had Fred een goed contact en was er een fijne samenwerking.

Voor zijn jarenlange inzet in de wijk heeft hij, kort voor zijn overlijden en tot zijn grote vreugde, een koninklijke onderscheiding ontvangen en is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


We zijn dankbaar dat we als bestuur en medewerkers de gelegenheid hebben gekregen om persoonlijk afscheid van Fred te kunnen nemen en hem te bedanken voor wat hij voor ons en het MFC heeft betekend.


We zullen je niet vergeten Fred! Herinneringen aan jou zorgen voor een glimlach op ons gezicht. Wat fijn dat we jou hebben mogen leren kennen!

Bestuur en medewerkers MFC De Wijert / Helpman

Comments


bottom of page