top of page
  • Foto van schrijverMFC

Informatieavond cursus buitengewoonzijn op 24 juni

Op maandagavond 24 juni wordt er van 19:30 tot 21:30 uur een informatieavond georganiseerd in de grote zaal van het MFC De Wijert / Helpman (P.C. Hooftlaan 1). Deze avond is voor alle bewoners uit De Wijert. Tijdens deze avond wordt er uitgelegd waar deze cursus over gaat en wat dit voor jou kan betekenen en hoe jij jezelf aan kunt melden.


Er zijn al heel erg veel succesverhalen vanuit deze cursus ontstaan. Ook uit onze wijk zijn er cursisten geweest die zeer succesvol een project hebben gestart. De Losse penseel is hier een mooi voorbeeld van. En nu denk je misschien wat gaat zo’n cursus mij kosten? Nou het mooie is als je woont in de gemeente Groningen en je doet minimaal 3 uur per week vrijwilligerswerk of bent voornemens dit te gaan doen dan is de cursus helemaal gratis! Ook als je een participatiebaan in de gemeente Groningen hebt mag je gratis aan deze cursus deelnemen.


Wat is buitengewoonzijn eigenlijk? Buitengewoonzijn NU is een non profit organisatie die in Nederland broedplaatsen creëert waar een grote variëteit aan mensen ideeën ontwikkelen en uitvoeren.  Je kunt je aanmelden om gedurende één zaterdag en negen avonden samen te komen in een groep. Het leermodel is dat je een activiteit bedenkt en uitvoert wat gaaf zou zijn voor de wereld. Daar wordt iedereen blij van! En jij werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling doordat we langs diverse onderwerpen lopen die jou ondersteunen! Deelnemers geven aan zeer tevreden te zijn met de krachtige uitwerking van elkaar supporten, samen oplopen, jezelf trainen en gecoacht worden.


Wil je impact hebben op de wereld? Wordt je blij van het verschil maken? Zet je graag je energie effectief in? Dat is wat we doen!


Zien we jou op 24 juni in het MFC?
Comments


bottom of page