top of page
  • Foto van schrijverMFC

Leen technologie voor thuis bij de SlimotheekMisschien heb je hem al eens zien staan in Wijkcentrum De Wijert: de vitrine van de Slimotheek. Bij de Slimotheek lenen ze slimme technologie uit. Zo is er bijvoorbeeld een robotkat beschikbaar voor mensen die graag een maatje in huis willen. Of een robotstofzuiger die zelf het huis schoonhoudt. En een grote klok die aangeeft wanneer het tijd is om te eten of om medicijnen in te nemen.


Maandag 5 december kwamen mensen van de Slimotheek langs in het Wijkcentrum. Ze gaven uitleg over de Slimotheek zelf en over de verschillende producten die ze uitlenen. Er was veel belangstelling door allerlei verschillende mensen vanuit de thuiszorg, verpleegkundigen, mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Aan de hand van een presentatie werd de werkwijze van de Slimotheek uitgelegd, gevolgd door ervaringen.


Heb je vragen of wil je meer weten over de Slimotheek? Kom vooral eens langs in het Multifunctioneel Centrum De Wijert / Helpman om de producten te bekijken. Of neem contact op met Rik of Doortje via 050 525 312.Comments


bottom of page