top of page
  • Foto van schrijverMFC

SCHILDERSGROEP DE LOSSE PENSEEL

Op dinsdagavond 12 maart is in het Mfc de schildersgroep De Losse Penseel gestart!


Bij De Losse Penseel is iedereen welkom die graag wil tekenen, schilderen of andere technieken wil uitproberen als bijv. collages maken. Je kan je eigen creativiteit ontdekken en ontwikkelen en je werkt in een groep waar je andere mensen leert kennen. Het is voor beginners tot aan gevorderden.


De avonden zijn zo opgezet dat je lessen kunt volgen, maar ook zelfstandig aan de slag kan gaan. Basismateriaal is aanwezig zoals o.a. teken- en schilderpapier, (kleur)potloden en acrylverf in mooie kwaliteiten. De bijdrage voor dit alles is twee euro per keer. Hiermee wordt extra materiaal aangeschaft. Koffie en thee is gratis.


Er is al een gemotiveerd groepje mannen en vrouwen, gestart. Zij kozen allemaal voor het volgen van lessen. In vijf keer komt de teken- en vijf keer de schildertechniek aan bod. Met opdrachten leer je de techniek gebruiken en krijg je vanzelf ideeën om uit te werken. Thema’s komen ook aan bod. We bekijken elkaars werk aan het eind van de avond zodat iedereen kan zien wat de ander maakt, zo inspireer je elkaar. Hierin is er geen goed of fout, als je er plezier in hebt is alles ok.


Het is al een gezellig groepje bij elkaar! Cursisten zeggen dat het een ontspannende avond is met even niks anders aan je hoofd, en ook dat de lessen stimulerend zijn.


Wil je het ook s proberen dan ben je welkom.


Geef je op bij evaverhey@tiscali.nl of bel 050 313 6370 om te horen of er plek is.

We zien je graag!


Groet van Eva Verhey en Sippie Gerlofs.


Waar MFC De Wijert, P.C. Hooftlaan 1

Wanneer dinsdag 19.30-21.30, inloop koffie en thee 19.15.

Voor wie beginners tot aan gevorderden

Georganiseerd door Eva Verhey en Sippie Gerlofs

Gegeven door Eva Verhey

bottom of page