top of page
  • Foto van schrijverMFC

Themagesprekken voor ouderen


Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken in De Wijert. Vrijdag 8 oktober is de eerste van een serie. Het staat vrij om 1 of meerdere gesprekken bij te wonen
In een ontspannen gesprek hebben oudere buurtgenoten het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, vriendschap, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel kan herkenning, inspiratie en steun bieden.


Gratis deelname, wel aanmelden

  • Vrijdagmorgen 8 oktober van 10.00 tot 11.30 uur.

  • Tijdens de gesprekken op 8 oktober staat het thema ‘contact’ centraal. Deelnemers kunnen dit thema op verschillende manier ter sprake brengen. Hoe leg je bijvoorbeeld contact met nieuwe mensen als je ouder bent? Of hoe onderhoud je contact met familie? Maar ook: hoe verbreek je contact met iemand op een respectvolle manier? Tijdens een kopje koffie mogen alle verhalen, vragen en mijmeringen aan bod komen.

  • Locatie: de Buurtkamer van het MFC De Wijert

  • Informatie en aanmelden Petra Drent, mobiel: 06-52870103 of e-mail: petra.drent@groningen.nl.


Kommentare


bottom of page