top of page
  • Foto van schrijverMFC

Voorzichtige opening MFC De Wijert / HelpmanBeste bezoeker en / of gebruiker van het MFC De Wijert / Helpman, sinds de coronamaatregelen van halverwege maart hebben wij helaas onze deuren moeten sluiten. We hopen dat u allen in goede gezondheid verkeerd. Langzaam maar zeker mogen wij u gelukkig weer gaan ontvangen in het MFC. Vanaf 2 juni kunnen er binnen de opgelegde maatregelen van de RIVM weer voorzichtig wat activiteiten plaatsvinden.


Sinds kort is:

· De pannakooi en de speeltuin weer geopend volgens de reguliere openingstijden;

· Dansschool D’ali gestart met buitendansles voor de kids en jeugd.


Vanaf 2 juni kan er:

· Worden vergaderd;

· Activiteiten en cursussen worden gegeven;

· Verzoeken voor nieuwe activiteiten en ideeën worden besproken met ons.


En binnenkort gaat de Kidsclub ook weer van start. Sommige cursussen zullen in juni weer starten en anderen pas in het nieuwe seizoen na de zomervakantie. Neem voor meer informatie contact op met jouw cursusleider.


We kunnen vanaf 2 juni op afspraak open. Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en /of ruimtes neem dan contact op met Richard Krikken: tel: 06-1596 3750 of mail hem op: richardkrikken@hotmail.com


Wij houden ons aan de maatregelen die zijn opgelegd door het RIVM.

· Geen bijeenkomsten met meer dan 30 personen;

· We houden anderhalve meter afstand van elkaar;

· Alle gasten moeten gebruikmaken van een zitplaats aan een tafel.


Daarnaast zijn er de volgende spelregels voor buurthuizen opgesteld om ze veilig te bezoeken, wij verzoeken u vriendelijk hier aan mee te werken, want alleen samen krijgen we corona onder controle.


Vriendelijke groet,

Team MFC De Wijert / Helpman

Comments


bottom of page