top of page
  • Foto van schrijverMFC

Buurt BBQ & Midzomerfeest op 21 juni!

Neem op vrijdag 21 juni tussen 17:00 en 20:00 uur je eigen lapjes vlees, vleesvervangers, groenten, salades, stokbrood en of sauzen mee naar het MFC! Of natuurlijk iets anders goeds te eten wat bij jouw perfecte barbecue hoort. Wij zorgen dat de barbecues heet klaarstaan en dat de drankjes gekoeld zijn.


Wij hebben 4 mannen met 3 gitaren uitgenodigd die samen als Wandering Fire door het leven gaan. Deze band zal het erg goed doen tijdens de BBQ in de buitenhuiskamer. Natuurlijk zorgen wij dat er barbecues (ook halal) aanwezig zijn en bordjes en bestek waar je je eigen gebrachte voedsel heerlijk mee op kunt eten. Iedereen is welkom van jong tot oud. Neem mee waar je zin in hebt behalve de drankjes. Deze dienen gekocht te worden bij het MFC De Wijert. Heb je geen zin in een barbecue maar wil je wel lekker mee komen genieten van de fantastische muziek en een drankje dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.


Aan de kids is ook gedacht, want vanuit de speeltuincommissie is op hetzelfde moment het midzomerfeest. Dit spektakel voor de kinderen duurt van 17:00 tot 19:00 uur in de speeltuin achter het MFC De Wijert. Het thema is: wind, water, aarde & vuur.

Voor iedereen is er dus wat te doen dus op 21 juni. De buurt BBQ en het midzomerfeest is een samenwerking tussen Wij De Wijert, de Speeltuincommissie, MFC De Wijert, Platform De Wijert en Wijkdeal De Wijert. Jezelf aanmelden is niet nodig.


We hopen je te zien op 21 juni in het MFC De Wijert!


Komentar


bottom of page